Focalizarea liderilor

Ultimul dintre cursurile traduse în limba română şi care este destinat aproape în exclusivitate pastorilor şi liderilor de biserici este o resursă importantă pentru o slujire eficientă.
Dacă vrei să ai o mai mare claritate şi focalizare în lucrarea unică la care Dumnezeu te-a chemat; dacă doreşti să-ţi dezvolţi un plan strategic bazat pe scopul biblic, valorile tale de viaţă şi slujire dar şi pe viziunea ce Domnul ţi-o dă pentru biserică; dacă te confrunţi cu nevoia de mai mulţi slujitori echipaţi şi focalizaţi pe lucrarea specifică; dacă vrei să înveţi ce este şi să practici mentorarea; dacă vrei să slujeşti crezând şi promovând conducerea bazate pe caracter;
dacă vrei să conduci bisericile în care slujeşti spre un mare seceriş… atunci ai nevoie să te aşezi împreună cu un grup de colegi şi să parcurgi împreună cel mai practic curs de pastoraţie, care prin cele 8 module o să te ajute să faci cu pasiune o lucrare eficientă pentru Hristos.
Acum (2008) lucrăm cu fraţii pastori recomandaţi de conducerea comunităţilor regionale, cu speranţa că aceşti oameni din autoritate vor folosi aceste materiale în slujirea lor.

Citat: „Esenţa conducerii biblice este capacitatea de a-i influenţa pe oamenii lui Dumnezeu către scopurile lui Dumnezeu. Împlinirea scopurilor lui Dumnezeu este esenţa adevăratei conduceri. Deosebirea dintre conducerea creştină şi organizarea seculară este capacitatea conducerii creştine de a-i influenţa pe bărbaţi şi femei să trăiască pentru scopurile cele mai înalte ale lui Dumnezeu.”