Dinamica Bisericii

Este cel mai bun curs de Eklesiologie care-l avem în limba română! Cursul se adresează cu predilecţie pastorilor, învăţătorilor şi altor lideri din biserici. Dacă vrei să ai o perspectivă personală despre biserică, o perspectivă biblică ce derivă din studiul materialelor despre biserică din evanghelii şi epistole, atunci trebuie neapărat să treci prin cursul de Dinamica bisericii.
Bibliografia este formată din 3 cărţi a lui Gene Getz: „Să ne zidim unii pe alţii”, „Măsura unui om” şi „Învăţătură despre biserică”; şi dacă sunt lecturate şi folosite separat sunt un material grozav;

Imaginează-ţi cum poţi fi la fel ca şi creştin sau slujitor după ce priveşti biserica prin lentila
scripturii, a istoriei şi a culturii nu doar a experienţei personale?! Fi sigur că după ce ai înţeles diferenţa dintre formă şi funcţie, dintre metode şi principii, vei face tot ce-ţi stă în putere ca să promovezi adevăratele valori în biserica locală.
Cursul oferă principii biblice pentru închinare, edificare şi multiplicare, care sunt cele trei funcţii de bază a bisericii, care aplicate corect pot duce la o dinamică de dorit a bisericii tale.
Fiecare slujitor are mult de învăţat şi de câştigat prin parcurgerea şi folosirea în slujire a cursului.