Creșterea copiilor pentru Dumnezeu

Cursul îşi propune să fie un ghid pentru părinţii care doresc să-şi crească copiii în aşa fel încât să devină creştini maturi şi responsabili. Tratează creşterea copilului ca o responsabilitate încredinţată dar şi ca un mare privilegiu de a investi în ei pentru gloria lui Dumnezeu.

În cele 12 lecţii sunt prezentate învăţături biblice şi sfaturi practice pentru părinţi, care ţin de educaţie, comportament şi disciplinare; oferă părinţilor informaţiile strict necesare pentru a face faţă datoriei în perioadele delicate ale adolescenţei, ale marilor provocări ale vieţii.

Aspectele foarte importante legate de colaborarea noastră cu Dumnezeu în dăltuirea caracterului pe măsură ce copiii noştri cresc şi se maturizează. Recomandăm părinţilor cu copii mici, liderilor de tineret şi de şcoală duminicală acest curs.
Citat: „ Când se ivesc probleme de disciplină părinţii trebuie să formeze un front comun. Studiile demonstrează că lipsa de înţelegere între soţi pe o problemă de disciplină poate avea urmări negative în viaţa copilului, care îşi poate pierde respectul pentru ambii părinţi pentru simplu motiv că şi-au asasinat reciproc autoritatea parentală. Copii ostili şi mulţi adolescenţi agresivi  provin din familii în care părinţii sunt în contradicţie unul cu altul.”