Căsătoria

Nimeni nu s-a născut soţ sau soţie. Orice familie, orice partener care vrea să fie împlinit ar trebui să fie deschis spre a învăţa să fie şi să facă ce este mai bine pentru relaţia lor.Acest curs este un ajutor pentru perioada de „părăsire a părinţilor” şi de „alipire de partener” şi continuă cu materiale care ajută la consolidarea relaţiei. Cursul oferă multe elemente biblice pentru a dezvolta intimitatea la nivel spiritual cu Dumnezeu şi intimitatea la nivel fizic.

Prin lucrul împreună la grup şi temele ce trebuiesc făcute împreună de către soţi, putem ajunge să ne cunoaştem mai bine nevoile reciproce, să comunicăm mai deschis să devenim cele mai potrivite persoane pentru împlinirea celorlalţi membri ai familiei. Familia este un colţ de rai numai când aducem modelul biblic de căsătorie în relaţia noastră.
Citat: „Dacă tu vrei să stăpâneşti arta de a iubi şi doreşti să obţii recompensele unei căsătorii extrem de fericite, va trebui să înveţi principiile după care se poate zidi dragostea în căsnicia ta şi să le practici în fiecare zi… trebuie să doreşti să înveţi şi să fi gata să-ţi investeşti însăşi viaţa ta în aceasta. Eu îţi pot spune din experienţă: merită efortul!”